17:02

1404/04/10

در باب درخواست سازمان نصر برای اینترنت به کسب‌وکارها در شرایط بحران:

❌ اینترنت اضطراری؛ بسته‌بندی فریبنده‌ای برای یک تبعیض ساختاری

👈🏻شهاب‌الدین حسینی

🔹در روزهایی که قطعی اینترنت به یک ابزار معمول سیاست‌گذاری امنیتی در کشور تبدیل شده، ایده‌هایی نظیر «اینترنت اضطراری» برای کسب‌وکارها بیشتر از آنکه راه‌حل باشند، توجیه‌کننده بحران‌هایی هستند که ریشه در سوءمدیریت و نگاه تبعیض‌آمیز به اینترنت دارند.

🔹بعد از اعلام سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران برای دسترسی شرکت‌ها به اینترنت در شرایط بحران، نسیم توکل، رئیس هیئت‌مدیره شرکت عرش‌گستر، هم در مصاحبه‌ای از این ایده دفاع کرده و آن را پاسخی “هوشمندانه” به تهدیدات امنیتی دانست. اما آیا واقعاً چیزی به نام «اینترنت اضطراری»  وجود دارد که از اینترنت طبقاتی جدا باشد؟ یا این فقط یک بازتعریف زیباشناختی از یک تبعیض ساختاری است؟

🔹توکل می‌گوید که:‌
در زمان بحران، باید از زنجیره تأمین و شرکت‌های بزرگ محافظت کرد تا اقتصاد کشور زمین نخورد.

🔹اما پرسش اینجاست: کدام اقتصاد؟ آیا فقط چند شرکت بزرگ که به زنجیره تأمین بخشی وصل‌اند، مصداق اقتصادند؟ کسب‌وکارهای دیجیتال خرد، فروشگاه‌های آنلاین، تولیدکنندگان محتوا، کارگران پلتفرمی، و ده‌ها نوع شغل وابسته به اینترنت در این معادله چه جایگاهی دارند؟ پاسخ روشن است: هیچ.

🔗اینجا بخوانید.

@sharghdaily
sharghdaily.com
🧊@FanzyMag

توجه اخبار منتشر شده در «ایران ‌فید» به‌صورت خودکار و بدون ویرایش انسانی درج می‌شوند و ممکن است حاوی تعابیری باشند که الزاماً با دیدگاه‌های سردبیر سایت هم‌خوانی نداشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن