کارگاه آموزشی «تابآوری در شرایط بحرانی» برگزار شد
✍️به گزارش روابط عمومی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، کارگاه آموزشی «تابآوری در شرایط بحرانی» به همت کمیته آموزش این حزب و مختص اعضای آن برگزار شد.
🔹در این نشست صمیمانه که با حضور جمعی از اعضای حزب اتحاد ملت و ارائه «الهه شعبانی»، روانشناس بالینی برگزار شد، برخی از حاضرین به بیان تجربیات زیسته خود از جنگ دوازده روزه پرداختند.
🔹الهه شعبانی، روانشناس بالینی در این کارگاه آموزشی با اشاره به عوامل موثر در نحوه مواجهه افراد با بحران ها، اظهار داشت: سبک زندگی، تجربه های زیستی، خلقیات و روحیات افراد در نوع مواجهه شان با بحران تاثیرگذار است و باعث می شود در شرایط بحرانی عکسالعملهای متفاوتی از افراد مشاهده کنیم.
🔹وی با تشریح انواع بحران، افزود: بحران را می توان به بحران موقعیتی (زلزله-جنگ)، بحران وجودی (معنایی)، بحران اجتماعی (مهاجرت، تبعیض) و بحران رشد تقسیم بندی کرد. برخلاف تصور رایج که تاب آوری را به معنای قوی بودن و انکار کردن بحران معنی می کنند، تاب آوری به معنای بازسازی پس از مواجهه با بحران است.
🔹شعبانی با اشاره به انواع واکنش افراد به بحران یادآور شد: در مواجهه با بحران، ممکن است که افراد، واکنشهای مختلفی در اقسام؛ هیجانی، جسمی، شناختی و رفتاری از خود بروز بدهند. احساس ترس و اضطراب، غم و اندوه، خشم و عصبانیت، شوک و بیحسی از مصادیق واکنشهای هیجانی است. مشکل در تمرکز، اختلال در حافظه و فراموشی، افکار منفی یا آشفته، تصمیمگیری دشوار و باورهای غیرواقعی را نیز می توان از مصادیق واکنشهای شناختی برشمرد.
🔹این روانشناس بالینی، همچنین در پایان نیز با اشاره به نگارش کتابهای اثرگذار در حوزه تابآوری در شرایط بحرانی، خاطرنشان کرد: در زمینه تابآوری در شرایط بحران، کتابهای متعددی وجود دارند که میتوانند راهنمای مفیدی باشند. از جمله این کتابها؛ میتوان به «تفکر سریع و آهسته»، «چگونه رنج بکشیم»، «بحران رشد»، «شجاعت در برهوت»، «انسان در جستجوی معنا» و «وقتی همه چیز از هم می پاشد» اشاره کرد.
امتداد
@emtedadnet