✍🏻امتداد-گروه سیاسی: حسین شریعتمداری سرمقاله امروز کیهان را درباره بیانیه میرحسین موسوی پیرامون جنگ ۱۲ روزه نوشته است. او تلاش میکند موضع میرحسین درباره لزوم تشکیل مجلس موسسان را براندازانه اعلام کند تا از این رهگذر بد و بیراهش را بگوید:««مجلس مؤسسان» به مجلسی اطلاق میشود که برای نگارش یا بازنگری قانون اساسی یک کشور تشکیل میشود و مقصود از آن تغییر در نظام حاکم است!به بیان دیگر، میرحسین موسوی دقیقاً و بدون کم و کاست و به نمایندگی از یک جریان مرموز و همسو با آمریکا و اسرائیل، هدف و آرزوی برزمین مانده اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه را روی دست گرفته است. تشکیل مجلس مؤسسان برای تغییر نظام(!) دقیقاً همان هدف تغییر رژیم (Regime change) است که آمریکا و اسرائیل به عنوان اصلیترین راهبرد خود طی
چهل و چند سال گذشته علیه جمهوری اسلامی ایران دنبال کردهاند و در جنگ ۱۲ روزه اخیر با صراحت روی آن تاکید ورزیده بودند.»این در حالی است که موسوی خواستار برگزاری رفراندوم توسط حاکمیت فعلی است و تغییراتی در قانون اساسی مطابق با خواست مردم را در همین چارچوب دنبال میکند.
🔹روزنامه جوان در سرمقاله امروزش هدفگیری پایگاه العدید امریکا در قطر را نشانه تغییر در نظم بین الملل دانسته و البته تثبیت آن را منوط به دیپلماسی میداند:«اقدام ایران در هدفگیری مستقیم پایگاه العدید – بدون مداخله دوستان ایران – نقطه عطفی در گفتمان راهبردی مقاومت محسوب میشود. این تحول از یک سو نشانه ارتقای اعتمادبهنفس دفاعی جمهوری اسلامی و از سوی دیگر گواه ارتقای محور مقاومت از سطحی واکنشی به سطحی تهاجمی، مؤثر و مستقل است…از مجموع این تحولات میتوان ویژگیهای نظمی نوین را ترسیم کرد؛ نظمی که دیگر از دل یک چتر امنیتی امریکایی نمیجوشد، بلکه از دل واقعیتهای روی زمین و مقاومت منطقهای برمیخیزد. در این نظم جدید، ساختار قدرت از تکقطبی به چندقطبی بومی تغییر مییابد؛ مبانی ایدئولوژیک آن بر پایه هویت اسلامی استوار است؛ ابزار امنیتیاش نه پایگاه ثابت، بلکه بازدارندگی نامتقارن، متحرک، چابک و بومی است؛ و اکنون پرسش اصلی این است: آیا این نظم جدید به پایداری خواهد رسید؟ موفقیت نهایی این نظم، نیازمند به تبدیل بازدارندگی نظامی به دیپلماسی دفاعی اثرگذار و ارائه الگویی برای امنیت مشارکتی کشورهای منطقه است.»
🔹روزنامه وطن امروز با ایده عجیب حمله پیشدستانه نظامی ایران به اسراییل منتشر شده است. این روزنامه نوشته:«یکی از راهکارها و پیشنهادات مهم و موثر برای ایجاد یک بازدارندگی همیشگی از دل این جنگ، اقدام پیشدستانه نیروهای مسلح ایران برای رفع حمله احتمالی رژیم صهیونیستی و مختل کردن تمام محاسبات نظامی رژیم علیه ایران است.
بر اساس این ایده، در شرایطی که حمله رژیم صهیونیستی به ایران برای فرماندهان و مراکز تصمیمگیر قطعی به نظر برسد، ایران باید دست به حمله پیشدستانه زده و همه مراکز تصمیمگیر و موثر در برنامهریزی حمله رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار دهد. به عبارتی حمله پیشدستانه ایران به رژیم صهیونیستی میتواند شرایط را برای تداوم حملات به رژیم فراهم کند و ایران با وارد کردن خسارات هنگفت به رژیم صهیونیستی، هم ابتدا موضوع جنگ و حملات رژیم به ایران را برای همیشه پایان دهد و هم از این تهدید، برای ایجاد یک بازدارندگی همیشگی استفاده کند…حمله پیشدستانه اکنون بیش از هر زمان توسط فرماندهان نظامی و مقامات سیاسی ایران در حال بررسی است. بسیاری تحلیلگران معتقدند حمله پیشدستانه ایران میتواند هدف اصلی ایران یعنی پایان همیشگی جنگ و بازدارندگی بلندمدت ایران را محقق کند.»
امتداد
@emtedadnet