✍امتداد – گروه سیاسی: نماینده پایداری در مجلس می گوید که «اکثریت مردم ایران باید روحیه ای مثل روحیه مردم یمن را داشته باشند.» اما توضیح نمیدهد که این باید و اجبار از کجا ناشی میشود؟ آیا به این سمت حرکت می کنیم که کسی روحیه «یمنی» نداشت، به بیابان ها فرستاده شود تا حال و هوای روحیه یمنی در او دمیده شود؟
🔹محمدتقی نقدعلی در ویدیویی که از او منتشر شده مغز تفکر این دسته را عریان بیان کرده و می گوید که به نظر بنده از نظر مبانی دینی زمانی که اسرائیل به غزه حمله کرد، تکلیف شرعی به ما می گفت که ما باید وارد جنگ با اسرائیل می شدیم.
🔹او در ادامه با طرح یک پرسش تقصیر را به گردن سیاسیون انداخته و اعلام میکند: «ولی آیا این امادگی در مردم ایران بود؟ آیا این آمادگی در سیاسیون ما بود؟ خیر، این نماینده جریان پایداری و نزدیک به آیت الله مصباح تاکید می کند که «مردم یمن تکلیف خودشان را با خودشان مشخص کردند، یعنی با وجود اینکه امروز از نظر امکانات مادی، خورد و خوراک و مسائلی از این دست [مواجه است] که سید حسن نصرالله در کلیپی برای مردم یمن اشک می ریخت، می خواهم بگویم که این تفاوت روحیه است امروز، البته در جامعه ما میلیون ها نفر ما با روحیه یمنی داریم، اما ما یک جمعیت ۸۰،۹۰ میلیون نفری هستیم باید اکثریت آن روحیه را داشته باشند.»
🔹سئوال این است که مردم ایران چه رسالت تاریخی دارند که مثل مردم یمن زندگی کنند؟ چرا لازم می دانید مردم ایران حتما با نان خشک زندگی کنند و لنگ به تن کنند؟ آیا وضعیت امروز غزه را می پسندید؟ آیا مسئول وضعیت امروز غزه هم مردم ایران هستند که میگویید: «چرا مثل یمنی ها نیستند؟»
🔹با این همه جای این سئوال وجود دارد که « چرا شما به جنگ نرفتید؟ آیا همه 90 میلیون ایرانی باید به جنگ می رفتند تا شما حاضر باشید قدم به میدان بگذارید؟ چرا شما پیش قدم نشدید؟ به علاوه مگر پیشتر که ایران وارد معرکه سوریه شد، از مردم ایران نظرخواهی کرد و یا اساسا اهمیتی داشت که مردم از آن حرکت دفاع می کنند یا با آن مخالفند؟ چرا این بار هم همان رفتار تکرار نشد؟
واقعیت این است که برخی با فرار به جلوی و متهم کردن دیگران سعی می کنند، کم کاری و بی عملی خودشان را با متهم کردن 90 میلیون ایرانی توجیه کنند. از طرف دیگر این اظهارات (که باید از شفافیت و صراحت آن استقبال کرد) به مردم یادآور میشود که در صورتی که امروز تفکر جلیلی بر سر قدرت بود، با چه وضعیتی روبه رو بودیم.
🔹تفکر پاجوش ها باید بدانند که نظر اکثریت مردم این نیست که مثل یمن زندگی کنند. نظر اکثریت مردم این است که خود را شایسته زندگی به مراتب بهتر از عربستان و ترکیه می دانند و به حق هم همینطور است. این نظر را هم در هر انتخابات که حاضر به مشارکت شدند، به صراحت با «نه گفتن به جلیلی» و تفکر شما اعلام کردند. در وضعیتی که باید از درد به خود بپیچیم که چرا تا این اندازه نسبت به کشورهای همسایه عقب ماندیم، باید به عده ای طلبکار پاسخ دهیم که چرا حاضر نیستیم مانند یمنی ها نان خشک بخوریم و هر روز زیرموشک زندگی کنیم.
امتداد
@emtedadnet